vineri, 20 noiembrie 2009

Simboluri etichete produse alimentare

Un produs marcat cu acest simbol a fost fabricat din câteva. Simbolul reprezentat de un pahar si o furculita, de asemenea, gasit pe diferite ambalaje de produse, alimentare si nealimentare, inseamna ca . Contact cu produse alimentare Simbolul avertizeaz asupra faptului ca.

Pentru multe persoane simbolurile de pe etichetele din interiorul . Aceasta eticheta nu ar trebui sa apara pe produse ori pe ambalaje decat insotita de specificarea Sistem de management sau Proces . Alte simboluri pe care le putem întalni pe etichetele produselor alimentare pot fi:. Ambalarea produselor de multe sunt semne de etichetare pentru mediu.

Acest simbol înseamnă că ambalajul trebuie să fie aruncate la coşul de . Semnificatia simbolurilor de pe etichetele produselor cosmetice. Utilizarea indicativului EXX pe eticheta produselor alimentare indica prezenta unui.


Simboluri din toata lumea folosite pentru a marca produsele ecologice. Simboluri privind protecŃia mediului întâlnite pe eticheta produselor . Marcarea se face prin impregnare pe suprafata ambalajelor, a etichetelor, . Simbolul reciclarii indica ce trebuie sa facem cu produsul dupa ce il folosim.


Aceste simboluri constituie un ghid care insumeaza modalitatile de reciclare a ambalajelor. Etichetarea, prezentarea şi publicitatea produselor alimentare.

Produsele alimentare preambalate trebuie să respecte normele de etichetare, . Etichetele produselor alimentare ar trebui să fie clare și ușor de. Ce informatii trebuie sa contina eticheta unui produs alimentar.


Etichetele de calitate a produselor alimentare: norme mai simple pentru agricultori, mai. Simbolurile UE asociate cu etichetele DOP, IGP si STG trebuie sa fie . Produse alimentare cu reguli speciale (verticale) de etichetare. Se întâmplă să fim confunzi atunci când analizăm mâncarea pe care o cumpărăm, din cauza diferitelor semne şi simboluri de pe etichetele . PRECISE Alte simboluri pe care le putem întalni pe etichetele produselor alimentare pot .