joi, 26 noiembrie 2009

Generatorul asincron

O particularitate în funcţionarea generatorului asincron este necesarul de putere reactivă pentru magnetizarea miezului şi pentru producerea . Automatizarea sistemului este realizată cu un automat programabil (PLC) modular Moeller, . APLICAŢIILE MOTORULUI ASINCRON CA GENERATOR LA O MICROHIDROCENTRALĂ 1.

Simplu, robust si compact, generatorul asincron este extrem de fiabil, in principal din cauza numarului redus de piese componente. Regimul de generator al masinii asincrone este mai rar folosit datorita puterii reactive (de magnetizare). Licenta Masina Asincrona Trifazata in Regim de Generator Conectat la Retea si Autonom - Electrotehnica, pentru facultate, uploadat in Biblioteca RegieLive .

Keywords: asynchronous electric generator, stator windings secon. Schema de principiu a generatorului asincron cu două înfăşurări . Descarca lucrarea de Licenta cu titlul Masina Asincrona Trifazata in Regim de Generator Conectat la Retea si Autonom cu plata prin SMS, Card Bancar sau .

Motorul asincron trifazat cu rotorul in scurtcircuit poate functiona in regim de generator , atit teoretic cit si practic ; in ce priveste motorul . Producerea de energie ieftină folosind centrale eoliene cu generatoare asincrone cu rotor în colivie. Stie cineva cum se face sau daca a mai facut un generator de curent dint-un motor normal (uz casnic) trifazic generator de . Solutie de automatizare pentru microhidrocentrale echipate cu generator asincron cu debitare pe 4kV.


Deoarece generatorul asincron cu rotor în scurtcircuit consumă putere reactivă, . Studiul reversibilitatii masinii asincrone: trecerea din regim de motor in regim de. Studierea comportarii generatorului asincron la functionarea in sarcina.


Generatorul asincron trebuie să funcţioneze în zone izolate fiind acţionat de turbine eoliene, hidroagregate sau motoare termice. Rezumat: Invenția se referă la un grup compact motor asincron trifazat - generator .