vineri, 27 noiembrie 2009

Saboti medicali dr batz

Incaltamintea Dr Batz pentru femei este confectionata din materiale naturale. Specialiştii noştri din industria de încălţăminte se ocupă, de peste de ani, cu fabricarea de încălţăminte.


Papuci medicinale Dr Batz la cele mai bune preturi.

Oferte si promotii la Incaltaminte din piele naturala, tag PAPUCI DR. Saboti medicinali realizati piele naturala tabacita atât în interior cât si în exterior,.


Batz realizati din piele naturala de culore lila, brant din . Batz sunt confecţionate din piele naturală, iar talpa are căptuseală anatomică.

Gelul spumă din latex, fixat în talpă, ajută la scăderea efectului . Saboti medicali model PU1Incaltaminte din piele naturala. Talpa exterioara este din cauciuc flexibil care. Batz sunt fabricate numai piele naturala, tabacita atat.


De obicei, ne indreptam atentia spre modelele de papuci medicinali atunci cand durerile de spate, de la stat prea mult in picioare, devin . Nu sunt produse de listat în această categorie. Batz Papuci Peter Indicatii: Saboti medicali ortopedici pentru barbati, confectionati din piele naturala . Papuci medicinali realizati piele naturala tabacita atât în interior cât si în exterior, culoare alba, brant moale prevazut cu gel confort, decupati in partea din fata . Papuci medicinali realizati piele naturala de culoare maro, inchisi in fata, talpa usor ortopedica, brant moale prevazut cu gel confort.

Nu au fost găsite produse care să corespundă criteriilor selectate de dvs. Saboti medicali piele comfort negru neperforat. Sabot din piele naturala tratata la exterior anti-umezeala. Papuci medicinali saboti marimi disponibile 42-43-44.


Saboti medicinali roz BELLA pentru dama - papuci medicali. Saboti ortopedici Ortomed bej Producator: Ortomed Categoria: papuci dama medicinali din piele Model: 3711_012_Pbej Cod produs: 76164Saboti dama .