luni, 30 noiembrie 2009

Cai semi grei de vanzare

Cumpara armasari, iepe, manzi, ponei direct de la proprietari. Anunturi gratuite pe publicu cai de vanzare si cai de tractiune. Cai semigrei(Iepe) Prahova De vanzare(pret negociabil) Nr.

Armasar de vanzare din com Putna jud Suceava Nr de tel 0744884572.

Cai Grei Frumosi a adăugat o fotografie nouă. De vanzare carlana de luni si iapa de ani se vand la pachet sau separat mai multe det la tel 0769836366 . Vand cal trapas marcat si manz 0785167705. Rase cai Produse Asemanatoare cu: Cal de Vanzare Urgent!


De vanzare doi cai semi-grei (si ani ) adusi din Ungaria in luna mai 201 obisnuiti cu caruta, . Cai de vanzare ieftini - anunturi cu vanzare Cai Tractiune, Semigrei, Murani cu poze. A înființat cea mai bună rasă de cai pe care a avut-o România vreodată.


Fitero a înființat Asociația crescătorilor de cai grei și semigrei din.

Vand cai semigrei suri rublati, Licitatie cai Brasov, Teren intravilan Margineni 500mp, 1000MP oras Pantelimon, Teren calea Lugojului in spate la fan courier . Proprietarul: Caii greii de la noi au plecat la Italia la salam! Sumurduc din comuna Sanpaul si creste numai cai grei si semigrei. Mi-a spus ca daca il vand pe asta, poti sa ii vand pe toti, povesteste clujeanul.


Semigrei de la Herghelia Beclean, pregatiti de abator - 08. Herghelia Beclean scoate la vanzare cai - 16.