marți, 17 noiembrie 2009

Prosoape din fibra de bambus

Un articol care face o comparatie obiectiva intre prosoape bambus si prosoape bumbac, Paladin Store este primul importator de textile din fibra bambus. O opinie sincera si personala privind lenjeriile de pat din fibra de bambus comercializate.


Lenjerii de pat, prosoape,pilote, halate de baie si Cristal de Bohemia.

Din acest motiv o sa incerc sa prezint cele mai importante motive pentru care asternuturile si prosoapele confectionate din fibra de bambus . Bambusul este o fibra naturala cu o putere de absorbtie ridicata, dubla fata de bumbac,prosoapele din fibre de bambus sunt deosebit de moi si au un aspect . Cumpără 1 Fibră de Bambus Prosoape Capoate online, browse prin selecția noastră 1 Fibră de Bambus Prosoape Capoate la Lightinthebox.

Intra si vezi numeroasele avantaje ale acestor prosoape de baie din bambus:. Fibra de bambus cu luciu naturalde bumbac sumt mai moi iar .

Descriere - SET PROSOAPE DIN FIBRA DE BAMBUS GR. Dimensiuni: 140xcmx buc; 100xcmx buc. Materia primă de prosoape bambus sunt capacitate absorbant suplimentar.


Set prosoape din fibra de bambus, antibacterian, cu mai absorbant decat bbc. Puterea de absortie Aceasta caracteristica reprezinta principala calitate a prosoapelor din bambus.


Pe langa faptul ca sunt matasoase si confortabile acestea . Prosop din bumbac si bambus Altinbasak Betty alb 70x1cm. Sa fie din fibre naturale, precum bumbac egiptean, bumbac organic sau . Bambusul este o fibra organica, regenerabila si biodegradabila cu o bariera naturala antibacteriana.


Stiati canbsp Fibra de bambus este cu pana la mai . Set prosoape MARI de baie 70×1cm 1 fibra de bambus , 500. Franta spunea de curand ca produsele din fibra de bambus vor face .