joi, 19 noiembrie 2009

Saltea apa dedeman

La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria SALTELE GONFLABILE. Preturi pentru SALTELE GONFLABILE de la lei. Saltea gonflabila 1x 1x cm 687la cel mai bun pret acum la Dedeman.

Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria SALTELE SI . Set saltea gonflabila Intex+2perne+pompa la cel mai bun pret acum la Dedeman. Saltea gonflabila pentru plaja 1x cm 58890EU la cel mai bun pret acum la Dedeman.

Pompa umfla salteaua in 2secunde si este prevazuta cu comutator on-off, adaptor, port pentru umflare si port pentru dezumflare. Saltea gonflabila 191x76xcm 689la cel mai bun pret acum la Dedeman. La Dedeman puteti alege oricare din cele 4produse din categoria SALTELE. Saltea gonflabila Intex la cel mai bun pret acum la Dedeman.


Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria SALTELE SI SEZLONGURI GONFLABILE. Saltea gonflabila Intex 191x99xcm la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria SALTELE SI SEZLONGURI .

Saltea gonflabila Bestway Confort 675203x152xcm la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria . Gaseste oferte avantajoase din categoria Articole dormitor. Saltea Gonflabilă Arpenaz Air Basic Camping QUECHUA.


Saltea Gonflabilă Camping Arpenaz Air Basic 1Persoane QUECHUA. Saltea pat gonflabil dublu Intex ï¿ï¿ï¿ï¿67710ï¿. Pat dublu cu saltea gonflabila Intex 66720.


Saltea pat Intex Queen gonflabila cu pompa 64414. Intex - Saltea Gonflabila Producator: Intex Categoria: saltelute si colace de apa Model: 669Cod produs: 150Salteaua este acoperita cu un material moale, . Saltele concepute si produse in Satu Mare, Romania.


Lipirea este ecologica, Latex pe baza de apa. Nu mi-am mai cumpărat o saltea de mult, de vreo ani. La Dedeman nu e ok ca nu te lasa sa stai peste noapte la teste.


Saltele, perne, lenjerii, covoare si multe altele.