marți, 6 octombrie 2009

Modele de holuri amenajate

Mobilier de hol cu oglinda rotunda cu rama si pardoseala din marmura. Etajere suspendate pe un hol ingust; Hol amenajat cu perete placat cu piatra. Hol lung cu covor cu modele albastre si aurii .

Din cele peste 1de imagini inspiraționale pentru holul de la intrare, postate pe contul de Facebook al Jurnalului, am ales aici dintre cele . Una dintre cele mai des intalnite erori in amenajarea si decorarea unei locuinte este neglijarea holului, desi holul are un impact major asupra celor care-ti trec . In toate apartamentele, sau cel putin in majoritatea, holul de intrare in. Pastreaza corespondenta intr-un loc special amenajat, ca sa nu fi .

Chiar dacă în amenajarea holului vă loviţi de unele restricţii date de lipsa luminii şi dimensiunile mici, nu lăsaţi acest spaţiu anost. Un mobilier realizat pe comanda pentru o casa amenajata in stil rustic. Cunosti vreun magazin in Bucuresti cu multe modele de linoleum?


Proiecte case, constructii si prezentari case, amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, materiale de constructii, gradina si bricolajDaca stai . Când ne gândim la holurile majorităţii apartamentelor din blocurile de la noi, ştim deja că este vorba despre niste spaţii mici, înguste şi . Foarte putini oameni ofera importanta cuvenita holurilor de la intrare, neglijand aproape total acest aspect, considerand holul doar un simplu culoar de trecere atunci cand se intra in casa.