joi, 22 octombrie 2009

Pizza cu paine la microunde

Rețetă Felul principal : Pizza cu blat de paine, la cuptorul cu microunde de Vicky81. Noptile trecute fiul meu nu avea somn si pe la noaptea ma bazaia ca are pofta de pizza.


Vom incepe sa invatam cum se face o pizza in care vom folosi un blat din painea.

Deoarece sotul meu mi-a cumparat un cuptor cu microunde, am zis sa incerc o pizza pe blat de paine si sa dovedit a fi o super pizza la minut. O reteta de care ma bucur mereu cand ma grabesc: paine Dukan rapida la microunde.


Au rezultat din aceasta reteta multe sandwichuri bune, pizza excelenta . Pizza usor de facut la cuptor cu microunde.

Reteta Pizza la Microunde din categoria Preparate microunde. Se aseaza pe un vas de yena feliile de paine. Reteta Pizza microunde cu aluat de paine din categoriile Aluaturi si Foietaje, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Paste si pizza, Preparate . Pe un vas antiaderent se aseaza feliile de pâine.


Pizza rapida la microunde se serveste alaturi de un pahar cu bere rece. Criză de timp: retete pe care le poti face la microunde.


Adauga pe blatul semipreparat sau pe o felie de paine ingredientele tale . Te-ar mai putea interesa: pizza, cartofi prajiti microunde, microunde, pizza rancho, aluat. Mod de preparare: Se a_eaz pe un vas de yena feliile de paine.

Se poate face pizza in cuptorul cu microunde Se va coace aluatul. Pe feliile de paine se aseaza: sunca, frunze de busuioc, felia de rosie, . Am pensulat tava speciala pentru pizza (a fost in set cu mo) cu putin ulei. AM copt-o minute la puterea maxima cu functiunea de microunde . Multi oameni au cuptoare cu microunde si majoritatea le folosesc zilnic.


Dacă bagi pâinea uscată la cuptor, înfăşurată în şerveţele, pentru 10 . Ingrediente: 3-felii de paine , ceapa , salam , masline , oua , cascaval , condimente pentru pizza. Ingrediente: felii de pâine ciuperci cascaval salam ketchup ou.


S-ar putea sa-ti placa si -Brownies la microunde ( Microwave Brownies ) -Paine Dukan la. DE CAPSUNI(PEANUT BUTTER STRAWBERRY JELLY PIZZA ) . Malaxor Aluat Pizza tip spirala Malaxor Aluat Mic Paine Malaxor Pizza.