miercuri, 21 octombrie 2009

Tehnica servetelului pe carton

Tehnica servetelului poate fi utilizata pentru a decora carton, lemn, portelan, plastic, tabla sau sticla. Tehnica servetelului se poate aplica pe o gama larga de materiale.


De fapt, am aplicat tehnica decoupage-ului pe capac, mai exact, pe partea.

Am taiat o fasie din servetelul cu trandafiri. Tehnica decoupage-ului sau a servetelului e foarte simpla.


As putea spune pe orice: carton, foam, lemn, ceramica, sticla, piatra, metal, . De aceea nici nu folosesc denumirea „tehnica servetelului”, deoarece.

Tehnica Şerveţelului este o tehnică decorativă impresionantă prin simplitatea. Daca doriti sa antichizati o suprafata decorata cu tehnica Decupaj, fara a. Lacul-adeziv pentru tehnica servetelului este un produs pe baza de apa; nu dăuneaza pielii și poate fi folosit cu ușurinta si încredere chiar și de copii. Dupa cum am promis revin cu tehnica servetelului - de aceasta data.


Decoupage poate fi aplicata foarte bine si pe carton ! Tutorial reciclare – Pregătirea pentru decorare a unei cutii de carton pentru. Tehnica şerveţelului e o tehnică de decorare ceva mai dificilă pentru copiii mai mici care nu stăpânesc încă foarfeca, însă cu ajutorul hârtiei pentru decoupage şi . Obiecte din lemn, metal, sticla, textile ce pot fi decorate prin diferite tehnici. Figurina din polistiren, ideala pentru decorare prin tehnica servetelului, decoupage .

Pentru tablourile noastre o sa folosim tehnica servetelului. Turnati putin lipici cu lac pe o farfurioara de plastic sau carton. Despre tehnica şerveţelului am mai povestit pe blog, şi puteţi găsi mai multe. Tutorial: Cum sa faci o felicitare cu tehnica servetelului?


Verificati apoi daca servetelul s-a lipit de carton. Acest lac adeziv se foloseste la tehnica servetelului.


Lacul adeziv pentru tehnica servetelului este un produs pe baza de apa; nu dăuneaza pielii și. Servetelului Servetele Servetele - Tehnica servetelului - Servetele de colectieServetele ideale pentru decorarea obiectelor prin tehnica .