luni, 19 octombrie 2009

Storcator de fructe altex

Storcator de fructe si legume MYRIA Slow Juicer HE-68 150W, rotatii pe minut, functie reverse.

Storcator de fructe si legume Bosch MES25A 7W, Recipient suc 1. Storcatorul de fructe si legume AFK GERMANY PJ-8te ajuta sa obtii maxim de suc cu efort minim.

La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria STORCATOARE DE FRUCTE SI LEGUME. Preturi pentru STORCATOARE DE FRUCTE SI . Compara preturile la Storcatoare de fructe in sute de magazine.


Cele mai bune oferte si promotii la Storcatoare de fructe Philips, Hurom, Gorenje pe ShopMania. Oferte și reduceri Storcator de fructe si legume ZELMER JE1200G, 0. Vezi produsul Storcator de citrice BEKO CJB6040W, 40W, alb in magazinul Altex.


M-am uitat in oferta de la altex si au nici mai mult nici mai putin de de storcatoare de fructe si legume la vanzare. Nu am nici cea mai mica idee care dintre ele .

Am cumparat si eu un storcator de legume, fructe Bosch de 7W de la Altex dar din pacate nu face fata legumelor radacinoase. Storcator fructe magazine, preturi, oferte.


Comparati preturile magazinelor online la Storcatoare fructe gasiti cel mai mic pret, si cumparati cel mai ieftin Storcator . Nu vad rostul sa platesti asa mult pe un storcator cand toate fac cam acelas. Viziunea ALTEX este să fie prima alegere a consumatorului de produse electronice,.