luni, 19 octombrie 2009

Leykom autocolant

M Scotchcal este un autocolant cast performant, cu o planeitate foarte buna si caracteristici deosebite care il fac ideal pentru aplicatii publicitare precum . Folii pentru cut - folii de transfer - hartii pentru print - panza pentru print - film pentru print - folii pentru laminare - autocolant - accesorii - placi PVC - policarbonat . Autocolant pentru aplicare pe suprafete plane si simplu curbate.

Autocolantul vinilic 3M Scotchcal se poate utiliza pentru producerea diferitelor decorari interioare sau exterioare. Colorat, calandrat, monomeric, cu finisare . M Scotchcal 36este un autocolant special pentru semne luminoase. Autocolantul este translucent, de calitate foarte buna si are o serie de caracteristici .

Folie autocolanta pentru laminare, lucioasa, de inalta performanta. Autocolant cast premium pentru laminare auto. Rezultat al tehnologiei 3M, autocolantul alb de inalta performanta 3M Light Enhancement Film 3635-1reprezinta o solutie avansata si moderna pentru . Colorat si monomeric, Avery 5Event este un autocolant cu multiple utilizari in productia publicitara, avand proprietati excelente pentru taierea pe o gama . Autocolant 3M Scotchcal IJ 81Autocolant cu perforatii pentru personalizare suprafete transparente.


Cu autocolantul polimeric 3M Scotchcal obtineti cele mai bune rezultate la decuparea pe cutter plotter. Chiar si cele mai fine detalii ale graficii pot fi decupate . Folie autocolanta pentru laminarea foliilor perforate.


Folie autocolanta pentru laminare la rece.

Arlon produce o gamă completă de autocolante special concepute pentru a fi utilizate în restilizarea vehiculelor. Aceste autocolante sunt foarte adaptabile, uşor . Creat special pentru realizarea reclamelor mari pe suprafeţe transparente, autocolantul One Way Vision . Bulevardul Basarabia 25 incinta Faur, sector 3. Ce poate fi mai tentant decat un autocolant excelent, printabil, repozitionabil, cu adeziv . Infiintata in 200 Leykom este o companie ce reprezinta pe piata. Visual - display-ere si sisteme de afisare, 3M - folii autocolante, adezivi .