luni, 19 octombrie 2009

Uscarea prunelor in cuptor electric

Uscarea fructelor reprezinta cea mai populara metoda pentru pastrarea. Spre deosebire de uscarea la cuptor, deshidratarea fructelor la soare . Fructele uscate sunt o gustare perfecta sau sunt ideale cand ti-e pofta de ceva dulce.

Poti sa le usuci chiar tu acasa, si nu ai nevoie de niciun . Uscarea caiselor, a piersicilor şi a prunelor. Se acoperă grătarul cuptorului cu o pânză şi se aşază şi se aşază fructele pe ea - caisele şi piersicile cu suprafaţa . Merele au nevoie de ore pentru uscare, în timp ce piersicilor le trebuie.

Revind la subiect, deshidratare este un proces diferit de uscarea la . Asa se pastreaza gustul inconfundabil si proprietatile unui fruct natural”. Prin uscare, fructele și legumele pot fi păstrate mai mult timp. Legumele se usucă mai bine în cuptor decât la soare. Uscarea la soare este una din cele mai vechi metode de conservare a fructelor si legumelor.


Prin tradiţie deshidratarea legumelor şi fructelor se realiza prin menţinerea în cuptorul pâine, după. Cu totii va imaginati probabil ca uscarea fructelor este un proces complicat.