joi, 15 octombrie 2009

Semanat porumb forum

Mar 2013Semanatoare SPC 6postăriMar 2012porumb pentru furajpostăriIul 2010PorumbulpostăriMar 2010Mai multe rezultate de la forum. Fertilizarea si controlul buruienilor la porumb - Profitul Agricolagrinet.


Pagini similareAlexandru Gheorghe (Ciulnita, judetul Ialomita), fertilizeaza porumbul in stil.

Combaterea buruienilor din cultura de porumb se efectuează în funcţie de perioada de aplicare a erbicidelor. Porumbul, o cultură sensibilă la îmburuienare.


Frontier Forte se poate aplica înainte de semănat, cu încorporare la 3-4 . Printre invitaţii Bayer Agro Forum Porumb 20s-au aflat doi lectori internaţionali.

Utilaje agricole si industriale Piese utilaje agricole. Porumbul zaharat este o specie de porumb diferita de porumbul furajer.


Tags: recolta de porumbcultivarea porumbuluiproductia medie la hectar. Porumbul trebuie semănat într-un sol afânat bine mărunţit la. Seful APIA a reconfirmat inceperea platilor integrale din decembrie.


Erbicidarea la porumb se poate face inainte de semanat sau in perioada cuprinsa intre semanat si rasarit (preemergent) sau pe vegetatie, . Sunt interesat de schite sau imagini legate de o semanatoare (pentru porumb, ovaz) care se poate atasa la motocultor (are priza de putere) sau . Tomate semanate direct in camp, esalonat in 2-etape intre 10. Mazarea de gradina, martie – aprilie, Adancimea de semanat 4-cm.

Inainte de semanat: arat de toamna, in primavara o nivelare foarte devreme, se lasa buruienile sa. Erbicidarea la porumb se poate face inainte de semanat, sau in perioada cuprinsa intre semanat si rasarit (preemergent) sau pe vegetatie dupa rasarirea . Precizia de semanat este asigurata de discurile speciale cu orificii . Ion Ioniţă (Roata, judeţul Giurgiu) a reacţionat pozitiv la „aluziile tehnologice” ale doctorului Şarpe privind semănatul direct la porumb şi . Porumbul dulce sau porumbul zaharat este un aliment savuros si are o valoare nutritiva.


Porumbul zaharat se cultiva prin semanat direct in camp pe teren modelat in. Semănatul porumbului se realizează atunci când.