marți, 13 octombrie 2009

Batran donez casa

Caut persoana (sex feminin) sa locuiasca la casa la tara in Celaru, Dolj cu. Doresc sa donez cu acte casa cu camere , gospodarie mare , gradina de zarzavat .

Doresc sa donez cu acte casa cu camere , gospodarie mare , gradina de zarzavat , vie , contra ingrijirii unei batrane , deplasabile , cu pensie . Familie sot si sotie, studii superioare, cu doi copii de ani si ani,dorim sa avem grija de batrani contra-casa sau apartament. Job, Locuinta si Administrare Casa construita modern la tara.

Ofer locuinta unei persoane pentru ingrijire casa si curte si gradina. Eu donez o casa la tara cu camere, bucatarie de vara , fantana in curte. Ofer casă cu două camere, hol, bucătărie și grădină, gratis, unei familii.


Un bătrân de de ani din Poienești a ajuns în stare gravă la spital, . Donez unui caz social sau unei familii cu, copii care nu are o locuința apartament cu camere în București zonă Militari. Disperati ca nu isi vor putea cumpara niciodata o casa a lor, pentru ca au lefuri mici iar.


Asistentii sociali atrag insa atentia ca ingrijirea unui batran poate fi mai dificila decat cea a. Ce trebuie sa stii daca vrei sa donezi par. Ingrijire batrana contra locuinta, ingrijire persoana varstnica, menaj bone ingrijire batrani ingrijire animale de companie , Caut . Mi s-a acrit de tiganul care sta in casa mea de la tara.


E de apreciat faptul ca nu ciordeste (inca), precum . Doamna ani cu trei copii (19ani.10ani. 5ani )caut casa in Drobeta-Turnu ingrijire batrani pentru locuinta. Ingrijire batrani, Ofer ingrijire contra locuinta , Ingrijire batrani pentru ramanere in locuinta, Ingrijiri, Ingrijesc batrani contra locuinta, Caut femeie ingrijire batrana, . Luam spre angrijire un batran (a) din bucuresti sau if la locuinta noastra din fierbinti (km de bucuresti) casa noastra fiind utilata cu toate necesitatile. Familie serioasa ingrijim batrani contra locuinta in Timisoara.


Familie tanara,cu copii, oferim o batranete linistita unui ( unor) batrani, contr. Ei sunt dispusi sa ne dea casa, dar numai dupa ce mor ei. Contract de ingrijire batrani - nu ma bag in asa ceva: am servici, am familie, .