miercuri, 14 octombrie 2009

Fantana feng shui 3 pret

Prin amplasarea unei fantana feng shui in locatia stelei a apei, puteti activa o adevarata stare prosperitate si un noroc de bani si bogatie pentru familia. Pentru a vedea preturi si modelele disponibile vizitati magazinul online!


Fantana , feng shui, zen, arteziana foarte frumoasa.

Producatori, distribuitori, furnizori - Fantana feng shui - 1 Fantana feng shui. Arta feng shui este o practică chinezească ce datează încă din secolul III d. H, având la bază diverse principii de amenajare a obiectelor din .

Bratara pentru Copii Borealy Argint 9Charms Bratara pentru Copii Borealy Argint 9Cha. Cel mai mare magazin virtual online cu produse,. Acum primiti reducere din toate preturile afisate pe site. Bratara cu Rudraksha cu muchii, malachit - pe argint. Armonia Fengshui - magazin online de remedii fengshui Armonia Feng Shui.


Material: ceramica; Dimensiuni: cm x cm; Pret: 1RON Pretul include TVA. Fantana cu trei nivele se recomanda a fi amplasata in estul locuintei sau firmei . Dupa ce ati hotarat sa aplicati sfaturile continute in expertiza Feng Shui traditional.