miercuri, 28 octombrie 2009

Pat tapitat casa rusu

O colectie variata de modele si dimensiuni intr-o gama si mai variata de materiale si culorii. Pretul produsului variaza in functie de materialul ales pentru tapitare.


Material Grupa B Dimensiuni: 1cm 2cm cm.

Pretul produsului variaza in functie de materialul ales pentru tapitare! Material Grupa B Dimensiuni: 1cm 2cm cm.

Pretul produsului variaza in functie de materialul ales pentru tapitare si accesoriile optionale! Paturi tapitate - un plus de rafinament, confort si eleganta in dormitor. Pat Tapitat Andrei cu Reducere doar la Mobila Casa Rusu. Casa Rusu reprezinta divizia de retail a companiei Rus Savitar si se doreste a fi puntea de. Găsești comoda, dulapul, patul și corpurile suspendate din colecția Ovidiu la PREȚ SPECIAL pe bit.


Dormitor-Ovidiu și în magazinele Casa Rusu din țară . Mi-a placut atat de mult Casa Rusu, incat emisiunea de duminica,. Pat Tapitat Mia 16- Mobila Casa Rusu 1200.

Voicu, episodul sezonul Visuri la cheie. Canapele Casa Rusu: - canapele si fotolii din piele naturala, piele artificiala si stofa, mobilier tapitat la comanda, coltare si canapele extensibile.


Pat Tapitat Artemis,este perfect pentru interioarele moderne , elegante pentru dormitoarele matrimoniale sau camere de zi. Pat tapitat cu piele sintetica, Casa Rusu.


Bragadiru, judet Bucuresti - Ilfov Adaugat de pe telefon La 17:1 iunie 201 Numar anunt: 94393790 . Casa Rusu - mobila de dormitor, sufragerie, sau bucatarie. Dormitor - dormitoare Casa Rusu cu paturi tapitate, mobila de dormitor si .