vineri, 23 octombrie 2009

Leandrul se tunde

Pentru anumite varietati tunderea este necesara deoarece cresc dezordonat sau se dezvolta foarte mult pe inaltime. Pentru a te bucura de florile sale, leandrul trebuie plasat intr-o zona luminoasa si calduroasa.


Suportă bine tunderea până la lemnul cel mai vechi; recomandat a se tunde.

Leandrul: Face faţă foarte bine tunderii; primăvara, poate fi tuns chiar până la . Totul despre Leandru: Ingrijire, Udare, Leandru ingrijire si pastrare Iarna, Insecte daunatoare-Tratamente, Fertilizare, Planta decorativa de gradina, Poze. Leandrul este o plantă originară din zonele mediteraneene şi Asia subtropicală, dar creşte foarte bine şi în.


In mod normal, leandrul trebuie tuns imediat dupa inflorire.

As vrea sa stiu cu se tunde si in ce perioada. Am au inflorit foarte frumos, acum cred ca trebuie sa mai si tai coditele florilor dupa ce se usca, nu? Leandrul îți oferă umbră, grație frunzișului său des și a .

Leandrul (nerium oleander) este o planta tufoasa, care isi pastreaza frunzele vesnic verzi. Este originr din Maroc si Portugalia, de unde s-a . Leandrul este o plantă originară din zonele mediteraneene şi Asia subtropicală, dar creşte foarte bine şi în grădinile şi apart.


Dar da, il poate tunde, pentru ca leandrul a intrat in repaus de ceva timp si nu prea o sa simta socul. Nerium oleander - Leandru Apocynaceae Tufis sau arbust peren Flori.


Se tunde vara tarziu ,isi formeaza bobocii toamna pt. După ce au înflorit, tunde arbuştii şi florile care înfloresc a. Daca radacinile sunt in stare buna , tunde partile uscate si va regenera. Muscatele curgatoare se tund primavara, pana la trei noduri, dupa ce au iesit.


Tunsul ierbii este fara nici o indoiala cea mai fregventa activitate intr-o gradina cu gazon. Tunderea fregventa ajuta la formarea radacinilor puternice si a lastarilor .