luni, 12 octombrie 2009

Vila bradet lepsa

Contact direct cu proprietarul, preturi mici. Semnalați o altă imagineSemnalați imaginile ofensatoare.


Situata in zona Lepsulet la 8de m de Manastirea Lepsa pe drumul spre Soveja Casa Bradet va asteapta sa ii fiti oaspeti Va punem la.

Vila se afla foarte aproape de postavaria Lepsa, locatie ideala pentru persoanele care vor sa se bucure . Vezi prezentarea si oferta de cazare pentru Vila Bradet. Situata in Munte la Lepsa (Vrancea - Moldova), ofera Numai cazare in Camera.


Preturi si modalitate de rezervare pentru Vila Bradet.

Vila Bradet ofera Numai cazare in Apartamente si Camere in Lepsa in judetul Vrancea - Moldova. Vila Brădet este amplasată la aproximativ km de Mânăstierea Lepşa,.


Vila Bradet Lepsa, Date contact Vila Bradet, Cazare Lepsa Vile, Prezentare completa Vila Bradet Lepsa, Poze Bradet Lepsa, Vila Bradet sejur 201 Oferte . Nu există înca niciun set de impresii din destinația Vila Brădet - dacă ați fost cumva acolo, ne-am bucura să citim impresii din sejurul dvs acolo. Fotografii realizate de turisti din sejurul la Vila Brădet, LEPȘA; plus info general si impresii personale despre hoteluri si conditiile de cazare, masa, distractie etc . See more of Lepşa - Vrancea by logging into Facebook.