marți, 6 octombrie 2009

Storcator mecanic rodii

Presa storcator mecanic citrice rodii - 1Lei, Electrocasnice Mici Pentru Bucatarie, Storcatoare. Preturi si oferta de produse din gama storcator rodii din toate magazinele online din Romania.

Storcator Green Power - Kit Exclusive Pro pentru storcator, . Tot ce trebuie să ştim pentru alegerea unui storcător de citrice performant. Ce funcţii şi caracteristici sunt importante la un storcător de citrice . Presa manuala pentru stors citrice, cadru solid din fonta.

Se poate folosi pentru portocale, mandarine, lamai, grepfrut, rodii. Componentele din plastic ale storcatorului sunt deosebit de dure si durabile si au proprietati mecanice excelente.


Product Code: STORCATOR CITRICE Availability: In Stock. Tags: presa, manual, citrice, rodii, profesional . Compara preturile la Storcator Manual, gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine online! Acest storcator profesional este usor de utilizat si de curatat. Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale.


Sortiment vast de storcatoare de citrice manuale, masini de tocat mecanice si. Storcator manual de citrice (lamai, portocale, rodii) de vanzare la cele mai mici .

Comercializam storcatoare prin presare la rece, necentrifugare cu ajutorul carora. Cumpara Storcatoare de la eMAG la preturi avantajoase.


Storcator profesional rodii si citrice - Storcatoare de suc pentru uz. Storcator citrice manual de la importatori, distribuitori directi prezenti pe Bizoo. Producator: Peterhof Model: PH-127Descriere Storcator manual de citrice din inox Peterhof.


Acest storcator este actionat mecanic si este din inox.