marți, 20 octombrie 2009

Flori care incep cu litera f

Plante medicinale care incep cu litera ( F ). Aceste plantele medicinale reprezinta remedii naturale excelente, recomandate in tratamentul diverselor afectiuni ca: . Articole, poze, jocuri si filmulete despre nume flori incep litera f si nu numai pe Zoopedia.

Haemanthus multiflorus ( Hemantus ) Hatiora gaertneri. Seminte flori si plante ornamentale, cu denumirea oficiala in latina, care incep cu litera F. Seminte flori si plante ornamentale, cu denumirea oficiala in latina, . Litera A Litera B Litera C Literele D - E Literele F - G Literele H - J Literele K - M Literele N - O Litera P Litera R Litera S Literele T - Z.

Vezi aici toate numele nume flori, nume plante, nume fete, nume cu D. Toate cuvintele din dictionarul explicativ al limbii romane care incep cu litera f - DexOnline. Remedii naturiste, utilizari ale plantelor medicinale. Colecţie de flori albe de munte (Carpaţi) sau de câmp. Predomină: flora alpină, garofiţe, orhidee, flori albe de primăvară, de pădure, flori.


Sunt niste reguli de scriere a denumirilor de plante in latina: intotdeauna numele genului cu litera mare, . Animale si articole despre animale care incep cu litera F. Animale cu litera F, articole despre animale cu litera F. Pentru cine nu isi mai aminteste, se alege o litera cu care trebuie gasite nume.

Este o plantă volubilă cu flori albe sau rozee în forme de palnie, frunze ovat-oblongi, sagitate la bază. Planta cu k: Kiwi, iar la tara cu H nu e Hong Kong, Hong Kong e oras, . Nu am gasit plante medicinale care incep cu litera k. F FELIX, FELICIA – din latina: fericit, acest nume amintindu-ne ca omul a fost facut.


Florile îi bucura pe toti cei din jur cu parfumul si culorile lor minunate, la fel . Floarea – In limba latina cuvantul “flos” inseamna floare. Semnificatii nume de fete care incep cu litera F:.


Floarea – Derivat de la flos in latina care inseamna “floare”.