miercuri, 4 mai 2016

Suport haine mobexpert

Suportul de haine May imbina designul atractiv cu un grad ridicat de functionalitate. Diversitatea formelor pe care o au agatatorile sale il face ideal pentru a . Sacoul si pantalonii din stofa, camasa, cravata - toate acestea vor ramane apretate pentru mult timp daca sunt asezate in locul potrvit.

Suportul de haine Maia este ideal in special pentru persoanele care au un loc de munca unde sunt nevoite sa se imbrace formal. Suportul de haine Miller este dotat cu umeras si cu un suport pentru pantaloni, ceea ce il recomanda drept o alegere ideala pentru asezarea costumului si a . Gradul ridicat de functionalitate si aspectul deosebit rezultat gratie combinatiei intre stralucirea cromului si naturaletea lemnului wenge fac . Suport haine, cu oglinda Livrare rapidă din stoc.

Mobexpert suport haine alb Alice Livrare rapidă din. Mobexpert suport haine wenge Carly Livrare rapidă din . Suportul pentru haine Urban va aduce o doza suplimentara de vintage in caminul vostru gratie impresiei de lemn invechit pe care o creeaza modul in care este . Suportul de haine Carly este perfect atunci cand vreti sa va pregatiti tinuta pentru un eveniment important la serviciu sau in plan personal si nu doriti sub nicio . Suportul pentru haine Tom este ideal pentru a pastra cutele departe de rochiile, costumele sau camasile voastre. Baza metalica asigura stabilitatea suportului, . Gradul ridicat de functionalitate si aspectul deosebit rezultat gratie combinatiei intre stralucirea cromului si naturaletea lemnului de cires fac .

Umeras pentru camasi sau sacouri - bifat. Cumpara Alte obiecte de mobilier Tip Suport haine de la eMAG. Cumpara Alte obiecte de mobilier Tip Suport haine Vandut de Global Network de la eMAG. Merg camasi, pantaloni sau blugi sau tricouri, etc.


MOBILA DORMITOR SECOND HAND - suport haine. Cuvertura pat bumbac 270x23 cu fete de perna 50xcm, Mobexpert.