joi, 12 mai 2016

Romprest angajari soferi

Vrei sa te angajezi la COMPANIA ROMPREST SERVICE? Compania Romprest Service SA ofera servicii de salubritate, facility management, dezinfectie, dezinsectie, deratizare, arhitectura peisagera.


Romprest face angajari in Bucuresti, Bacau si alte locatii. Printre job-urile oferite de Romprest se numara urmatoarele: sofer, auditor, operator date, tehnician . Soferul este responsabil de conducerea utilajului de curatenie (gunoiera, maturatoare, etc) de o maniera preventiva si . TRACTORISTI SI SOFERI PROFESIONISTI cu atestat si cartela tahograf pentru punctul . Articles Posted in the soferi romprest Category.

Anunt angajare ROMPREST – Soferi si Sef echipa. Firma de distributie sector zona Giulesti, angajam soferi si muncitor necalificat.

Eu am impresia că cele 2de angajări, promise de Romprest în Bacău, fac parte. Locuri de munca romprest tehcon angajari soferi in Bacau! Findjob este singurul site care contine aproape toate . Vezi locuri de munca romprest angajeaza soferi!


Locuri de munca sofer romprest in Bucuresti! Findjob este singurul site care contine aproape toate locurile de . Vezi locuri de munca romprest tehcon angajari soferi!


Conducerea Romprest precizeaza, intr-un comunicat de presa remis ca urmare a perchezitiilor efectuate. Romprest Service - Bereşti-Tazlău, Bacău (km de Comăneşti).


Recrutam personal detinator de permis categoria B pentru postul de sofer curierat in . FIRMA SC KATIA SRL angajeaza sofer - experienta minim ani , FARA incidente in trafic - persoana punctuala si serioasa - contract pe perioada.