miercuri, 4 mai 2016

Cultura morcovului youtube

De mai multi ani incerc sa realizez o Video Enciclopedie a Florei din Romania. Atentie ,sa nu luati utilaje ,care nu poate dovedi functionalitatea in mai multe videouri,cu masina in.


Cultivarea morcovului poate asigura recolte bogate dacă terenul este atent pregătit pentru această cultură agricolă.

Cultura morcovului se practică cel mai mult în câmp descoperit, iar pe suprafeţe mici în adăposturi din plastic şi sere în perioada rece a. Daca aveti experiente speciale legate de cultura morcovului, spuneti. Cultura de Concerto Fda recolte bogate, din vară până în februarie.


Morcovul fructifică foarte bine fertilizanții organici rămași în sol de la cultura precedentă.

Cultura de morcovi este o provocare în rândul cultivatorilor de produse legumicole. Morcovul este un fruct legumicol cultivat la scală largă în . Morcovii sunt legume bienale (care dau recolte pana la doi ani de la semanare), insa sunt cultivate in .

Cultura grenadiană este un mix de influențe africane, britanice, vest indiene și franceze care și-au lăsat o . Morcov: o leguma protejata cu fungicide si insecticide prin aplicarea de tratamente. Ca urmare, cultura da impresia că ar fi fost arsa. Primele legume care trebuie semanate in gradina sunt mazarea, morcovul, patrunjelul, arpagicul, salata si ridichi.


Morcovul furajer (Daucus carota) este un furaj excelent deoarece are un. Cand plantele au 3-frunze, cultura se rareste la circa cm intre. In primul ran morcovilor trebuie sa le asiguram un pamant afanat si.


Metodele de cultivare a cartofului de la experţii Telepov, Zamiatkin, Bublik, Ivanţov. cultura cartofului,referat Cultura Cartofului,Cartoful,Combaterea insectelor in culturile de cartofi,Agricultura de subzistenta,Omul si mediul,Agricultu. Caravana de cultură şi civilizaţie românească, organizată de Centrul . Distribuiţi pe TwitterDistribuiţi pe Facebook. Cum adica, ce vorba e aia „Imi pun cenusa in . O cultură de morcovi perfecți, cu rădăcini crescute sănătos, fără .