miercuri, 25 mai 2016

Pahar spart in vis

Paharul spart in vise denota sentimente de neputinta, de vinovatie. Va simtiti necalificati sau inadecvati in a face ceva in anumite situatii.


Semnificatia visului pahar spart, afla ce inseamna sa visezi un pahar spart.

Interpretarea viselor legate de pahar spart. Paharul spart Mă pregătesc să beau: paharul se sparge în gura mea în două bucăţi. Le vomit împreună cu enorme cheaguri de sânge. Imaginea paharului nu se bucură de un simbolism propriu, motiv pentru care trebuie examinate starea în care se află acesta şi conţinutul lui. Asemenea vis poate prevesti o petrecere, mai ales dacă visezi pahare multe şi bei din.


Paharul spart Mă pregătesc să beau: paharul se sparge în gura mea în . A vedea in vis o vitrina in care nu se afla nimic simbolizeaza dorinta de a incheia o prietenie sau a face . Sparge (A) - Semnificatie si interpretare in vise. A sparge un geam este semn de boala fatala.


Pahar in vis - Acest dictionar de vise va ajuta sa intelegeti ce inseamna cand apare. Dacã ne întepãm cu un ciob de pahar spart, este o indicatie cã ne vom . Daca visezi ca bei dintr-un pahar - zile bune;.


Daca visezi pahar spart - necaz, stramtoare, dispute;.

Pahar – responsabilitati si vise, dorinta de a te detasa de probleme,. Un pahar frumos este semn de bogatie, belsug, iar un pahar spart aduce necaz, certuri in casnicie. Pe de alta parte, cine sparge un pahar de culoare verde se poate astepta la. Una din cele mai intalnite creaturi din vise, sarpele reprezinta . Paharul spart în vise denotă sentimente de neputinţă, de vinovăţie. Va simţiţi necalificaţi sau inadecvaţi în a face ceva în anumite situaţii.


Visele sunt, de cele mai multe ori, compensatii ale acelor sentimente pe care viata reala nu ni le ofera. Pahar - ascultarea vocii interioare, dumnezeire, iluminare interioara; trofeu . Afla totul despre semnificatia viselor tale.


Dictionar de vise pentru peste 3de simboluri. Gaseste o interpretare pentru orice tip de vise chiar acum!