marți, 24 mai 2016

Galerii duble perdele dedeman

Preturi pentru GALERII, SINE, SISTEME, INELE, CAPETE de la lei. Preturi pentru GALERII LEMN de la 1lei. La Dedeman puteti alege oricare din cele 5produse din categoria GALERII METAL SI ACCESORII.

Preturi pentru GALERII METAL SI ACCESORII de la lei. Accesoriu nelipsit al oricărui decor rafinat, galeriile pentru perdele sunt unul dintre produsele care dau viață fiecărei încăperi amenajate atent.


Descopera o gama variata de galerii pentru perdele, de la cele clasice cu bara de lemn, la solutii moderne, cu sina sau metalice. Galerii Metalice pentru perdele si draperii.

Galerii pentru perdele si draperii, cu profil din aluminiu. Globo galerie lemn dubla Alb sina aluminiu. Sina are canale: unul pentru perdea si unul pentru draperie. Cat costa o galerie dubla cu capete si cu sistem de prindere de 3m lungime? Galerie perdea Frunză bonprix 9243(924323) Suport draperie.


Galerii duble metalice Saturn 25mm Suport draperie. Baghetele noastre pentru perdele au şi o soluţie pentru colţ, oferind numeroase opţiuni de capete de galerie, pentru un aspect complet.


STORSLAGEN set baghete perdea dublă, n Lungime min. Galerii şi Şine Perdele cu prindere pe perete sau pe tavan, disponibile la set complet sau cu elemente separate pentru soluţii personalizate.

Avem peste 2produse in categoria Perdele si draperii cu preturi de la 14. Vino in Praktiker sa descoperi oferta din magazin sau Comanda Online!


Gardinia oferă, pe lângă clasicele galerii din lemn, şi galerii din metal sau diverse combinaţii decorative. Dimensiunile de tipul Ø 12mm sau 20mm se referă la . Pentru o galerie dubla (perdea si draperie) . Perdelele sau jaluzelele „îmbracă” o fereastră şi au o influenţă semnificativă asupra aspectului şi atmosferei din camera dvs.


Perdele si draperii in peste 70de modele - Perdele si draperii ce infrumuseteaza si innobileaza orice casa. BARA PERDEA ALUMINIU PT CADITA PATRATA ALBA, L.