vineri, 13 mai 2016

Specii de ficus poze

FICUSII (Ficus benjamina, Ficus elastica) - Ingrijire, Inmultire, Intretinere-taiere-fertilizare-udare; Specii, Boli Daunatori, POZE. Familia ficusului cuprinde plante extrem de diferite.


Pot exista ficusi de de metri inaltime, da de asemenea, pot exista si specii pitice.

Dacă vă uitați la câteva poze cu acest Ficus Benjamin vei oberserva că toate speciile au un lucru în comun și anume faptul că arată ca un . Ficusul este una dintre plantele decorative cel mai des intalnite in. Unul dintre cei mai cultivati si apreciati bonsai este cel de ficus, care este un bonsai tropical, ideal pentru apartament. Genul Ficus cuprinde peste 8de specii tip arbust, arbore sau planta cataratoare, originare din regiunile tropicale si subtropicale, dar care se .

SPECII FICUS ,FICUS BENJAMINA,PRODUCEREA SEMINTELOR LA SPECIILE BIENALE DE GRADINA,FICUS ELASTICA,FICUS+ELASTICA,SPECII RARE . Modul in care se taie depinde de tipul de ficus si de ceea ce doriti sa devina acesta. Speciile de ficus cu frunza mare (elastica, lirata) sunt arbori mari la . Planta de ficus, ce exista in peste 8de specii, poate fi descrisa ca o planta viguroasa, lemnoasa, cu frunze mari, in forma de elipsa, de o . Pana in prezent se cunosc mai mult de 8de specii de ficus de tip arbore, arbust sau planta cataratoare.


Ficusul de tip arboricol are tulpina lemnoasa si in timp ia forma unui arbore. In aceasta categorie intra mai multe specii ce se diferentiaza dupa . Fiind in majoritatea lor originare din tinuturi calde, respectiv padurile tropicale ale Indiei de Est, precum si din Australia, speciile de ficus pretind incaperi calde, . Rododendroni, copacul wisteria, oleandru şi ficusul sunt doar câteva dintre.

Există aproximativ 8de specii de arbori ficus, arbuşti şi viţă de vie, dintre care. Este originar din zona tropicala si are aspectul unui arbust, dar poate atinge dimensiunile unui copac in mediul lui natural.


Ficusul se inmulteste prin butasire; se fac butasi cu 2-frunze.