marți, 17 mai 2016

Cea mai sanatoasa faina

Acesta este motivul pentru care pâinea de secara este mai recomandata decât pâinea clasica din faina alba sau chiar cea din faina neagra sau . Painea de casa, coapta la cuptor sau la aparatele moderne de copt, este cea mai sanatoasa.

Cea mai sănătoasă pâine este cea care are mai multe cereale și este produsă 1 din făină de grâu. Citește ingredientele pentru a verifica acest lucru. Pentru a fi sanatosi, cerealele ar trebui sa isi afle locul zilnic in meniul nostru.


Faina integrala NU este intotdeauna optiunea cea mai buna.

Făina de grâu care se găseşte în România e clasificată după gradul de măcinare, cea mai “neagră” fiind cea de 16şi cea mai albă şi fină, 480. Topul celor mai SĂNĂTOASE PÂINI de pe piaţă: Descoperă-le pe cele FĂRĂ E-URI. Aceasta paine stimuleaza productia de celule rosii si de hemoglobina si scoate substantele toxice din corp. Principalul derivat din cereale este faina. Nu toate tipurile de faine sunt egale ca valoare nutritiva.


Va invit sa cititi acest articol, pentru a afla mai . Cu cat numarul este mai mare, cu atat faina se apropie de cea intergrala care este mai sanatoasa. De exemplu, faina integrala este notata cu 175 iar cea .