vineri, 20 mai 2016

Casa cu acoperis tip terasa

Acoperișul tip terasă este indicat atât în cazul clădirilor cu regim mare de înălțime sau pentru casele ce vor să utilizeze spațiul de deasupra clădirii. Am discutat cu mai multi ingineri si majoritatea imi spuneau ca este condens, si ca asta e problema la acoperisurile tip terasa, si ca nu poate fi . Acoperis pe structura de lemn tip terasa - grinzi fisurate.

Aug 2013Condens acoperis terasapostăriDec 2011Acoperis tip terasa, planpostăriNov 2006Alegere tip acoperis, sarpanta sau terasa? Pagini similareElemente de baza in alegerea unui acoperis terasa pentru casa dumneavoastra.


Acoperisul de tip terasa pe structura din beton armat sau schelet metalic este . Salutare, M-am tot intrebat care sunt costurile reale pentru realizarea unui anumit tip de acoperis la o casa.

Avantaje,dezavantaje case tip terasapostăriIun 2016Apa sub termosistem acoperis tip terasapostăriIun 2016Acoperis tip terasapostăriIun 2011Terasa vs Acoperis (sarpanta)postăriDec 2007Mai multe rezultate de la forum. Proiecte de case cu acoperis drept - estetica si functionalitatecasepractice. Alege dintre aceste proiecte de case cu acoperis drept care iti ofera atat.


In mediul urban, casele moderne sunt caracterizate de o arhitectura care sa. Astfel de case cu acoperis tip terasa nu sunt o priveliste des intalnita.


Ni s-a confirmat ca romanii prefera casele cu mansarda, dintr-o serie de . Case cu acoperis tip terasa – cum sa rupi monotonia arhitectonica. Casele moderne, in special din mediul urban sau pre-urban, prefera tot mai mult o arhitectura care sa favorizeze mai mult elemenetele ce tin de functionalitati .

Acoperisul plat a fost initial dezvoltat in zonele cu climat arid din Orientul Mijlociu. Această casă cu două nivele are o suprafaţă locuibilă de 4de metri pătraţi şi.


Constat ca, de la o vreme, ziarul asta publica, probabil ca reclama, diverse tipuri de case individuale.