joi, 26 mai 2016

Pahare carton 8 oz

Set de Pahare pentru petrecere din carton rezistent, capacitate 2ml, model. Pahare din carton 8oz - 236ml pentru cafea lunga, ceai, vin calda Coluare: . Pahare din carton 8oz - 236ml Max Gm Proffequip Srl Localitate: Tg.

Pahare din carton pentru aparate automate de cafea - 6-oz. Pahare din carton pentru baututi calde fierbinti espresso cu capacitatea de 2ml - oz folosit la aparatele de cafea espresso, dispune si de capac pentru livrari . Acasă cesti si pahare Pahar carton alb (oz) – buc. PRODUCTIE PROPRIE PAHARE CARTON 7Oz-1ml, Oz-2ml si Oz-3ml, disponibile de la 10bucati personalizate .

Profitati de raportul calitate-pret exceptional! Achizitionati pahare oz, confectionate din carton, tratate antistatic.

Acestea pot fi folosite in aparatele de cafea . Acest produs are o cantitate minimă de comandat de 1000. Ideal pentru cafea on the go, pentru iubitorii de cafea lunga, cappuccino, latte machiatto. Paharele confectionate din carton cu capacitate de 2ml (oz) reprezinta unul dintre tipurile de pahare Tchibo. Paharele Tchibo Vista To Go oz sunt noi.


Paharele noastre sunt produse respectand cele mai stricte norme de igiena si . Pahare carton oz - pahare de carton pentru cafea personalizate cu logo ceasca de cafea. Cafeaua pregatita special pentru a fi luata To Go se serveste in pahare manuale de carton, mai mari, de oz (2ml), precum cele de la Lavazza. SKU: b6d767d2f8ed Category: PAHARE CARTON.


Etichete: pahar carton lavazza 8oz buc, lavazza, paharepaletecapace.