miercuri, 4 mai 2016

Dicamba erbicid

Proprietati fizico-chimice: Dicopur Top 4SL se . Erbicid preemergent și postemergent timpuriu pentru combaterea. Banvel 4S acționează asupra buruienilor dicotiledonate anuale .

Caracteristici: Dicopur Top este o combinatie de substante active, acid 2. D si dicamba, erbicid selectiv si sistemic, actioneaza asupra buruienilor atat prin . Erbicid compet pentru porumb, selectiv pentru combaterea în postemergentă a buruienilor. Erbicid cu actiune asupra buruienilor dicotiledonate anuale si perene din culturile de porumb cu subtanta activa dicamba.

CALLAM este un erbicid de la BASF cu acţiune dublă pentru combaterea. Oferte si promotii la Furnizor online: erbicide, insecticide, fungicide, tag erbicid dicamba. Prima pagină Produse Campania de primăvară . Erbicid porumb Cambio - Un erbicid cu aplicare in postemergenta. Erbicid porumb Cambio pe baza de bentazon si dicamba, si manifesta actiunea ambelor tipuri de substante active.


Ponant este un erbicid sistemic care combate buruienile cu frunză lată anuale. Substanța activă dicamba acționează asupra buruienilor dicotiledonate ca un . Erbicidele fenoxi sunt foarte selective pentru culturile de grâu și porumb.


Afla detalii despre Erbicid Dicopur Top (acid D , dicamba), Nufarm si vezi parerile celorlalti.

Reduceri, promotii, oferte speciale la Diverse pe ShopMania. DICOPUR TOP 4SL este o combinaţie de substanţe active, acid D şi dicamba. Este un erbicid selectiv şi sistemic, acţionând asupra buruienilor prin . Callam - erbicid pentru porumb de la BASF. Acest grup include erbicidele cu activitate similară cu a auxinelor naturale.


Dicamba actioneaza prin stimularea cresterii celulare anormale in celulele . Erbicid polivalent ce combină eficacitatea substanţelor active dicamba şi prosulfuron pentru a combate un număr. Erbicide Casper, punga Kg 4Casper este noul erbicid postemergent. Erbicid Dicopur Top 4SL(L) produs de Nufarm este o combinatie de substante active, acid 2. D si dicamba, erbicid selectiv si sistemic, actioneaza .