luni, 16 mai 2016

Coltare zimand preturi

Fabrica noastra este localizata in localitatea Zimandu Nou, la km de Arad in directia Oradea. Localitatea Zimandu Nou, nr 1A, Judetul Ara 31742 Romania; 0257-380336 .

La Dedeman puteti alege oricare din cele 2produse din categoria COLTARE. Magazin canapele Zimandu Nou, comercializeaza in Zimandu Nou canapele extensibile, canapele cu si locuri, canapele cu fotolii, coltare living. Mobila - Decoratiuni pentru orasul Zimandu Nou.


Mobila sufragerie second han coltare, scaune, mese, biblioteci, canapele si decoratiuni Zimandu Nou.

Coltare extensibile si fixe de la STAER la cele mai bune preturi. Coltare de cea mai buna calitate si montaj gratuit. Activitatea noastra a inceput cu productia de coltari dupa care portofoliul de produse a crescut, incluzand azi alaturi de coltare, care au ramas principalul produs . Coltar extensibil din piele naturala Dalia. Deoarece apar noi si noi modele de canapele sau coltare, va punem la.


Coltar extensibil Rosario, lada depozitare, 300x200xcm, perne incluse. Coltare extensibile Picasso, stofa, lada depozitare, 300x165xcm, perne incluse, . Vei gasi cea mai bogata gama de canapele extensibile, canapele modulare, canapele din piele . Productie coltare tapitate, localitate Zimandu Nou.

Grupul de firme Lamar produce tamplarie de calitate la preturi foarte mici. Ca producator de mobila, in ultimii ani am oferit preturi avantajoase si calitate superioara la produsele fabricate. Unde as putea gasi un coltar extensibil frumos in afara de Cotta,Staer,Mobexpert? Noi de acolo ne-am luat canapelele si sunt multumita se de pret. Ai de oferte si preturi de la 1RON. Cumpara Mobila coltare living cu Garantia de Livrare! Zimandu Nou : Vind mobila dormitor pe colt se.


Dormitoare, sufragerii, bucatarii, coltare, canapele,. ARAMANY - mobilier tapitat, producator Ara canapea, coltar.


Fotografia se poate vedea pe Mobila casa EDUARD coltar . Casa de vanzare P+M in Zimand , constructie noua , centrala termica pe gaz . PRET: Inchiriere: 5EUR Judet: ARAD Localitatea: ARAD. Vand urgent casa in Zimandu Nou, camere, bai, bucatarie, pivnita si gradina.