miercuri, 18 mai 2016

Cer instelat pe tavan

IMPORTATOR DISTRIBUITOR MATERIALE APLICATII PENTRU LUMINA FIBRA OPTICA TAVAN INSTELAT PERDELE LUMINA PANOURI . Tavan instelat, Tavan cu stele Fibra Optica, conturari scafe, mobilier, ploaie de stele, perdele de lumina, lumini in podele parchet, sape, rasini epoxidice . Panourile TAVAN - CER INSTELAT, se monteaza pe tavane gata finisate.

Nu necesita deranj, demolari, se aplica pur si simplu peste tavanul . Toate produsele necesare realizarii tavanelor de tip cer instelat. Montaj in toata tara sau intructaj tehnic pentru realizarea in regim propriu.


Tavan cer instelat decoratiuni interioare cu cer instelat realizate la comanda in functie de amenajare interioara dorita.

Cum transformi tavanul camerei copilului tău într-un cer înstelat. Un bărbat a decis să decoreze într-un mod deosebit camera fiului său care se . Lucrarile SpaceArt se realizeaza pe orice tip de tavan, indiferent de finisajul existent.


Reusita lucrarii si durabilitatea acesteia in timp depind in . TAVAN INSTELAT DORMITOR TAVAN INSTELAT SALI EVENIMENTE BOTEZ NUNTI TAVAN INSTELAT. Panourile se pot monta pe tavane ghipscarton, casetate, tencuite, clasice, fara un deranj deosebit in. Amenajam dormitoare cu cea mai tare fita! Realizam in ore, pe tot tavanul iluzie optica nocturna 3D.


Se pot executa si PANOURI CER INSTELAT aplicabile pe tavane existente, fara deranj, mizerie.

LUMINA FIBRA OPTICA este ideala ca efect luminos in tavane de gipscarton. In acest film va prezentam mai mult aplicatii ale luminii prin fibra optica.


Tavanul înstelat este o metodă de decoraţiuni interioare, care redă în 3D efectul unui cer înstelat într-un spaţiu închis. Tavane instelate Ti-ai imaginat vreodata sa te poti relaxa admirand Cerul instelat zi de zi in confortul propriului dormitor, living, club, cafenea sau orice alt loc ? Kit de decor interior fibra optica tavane cer instelat , sursa 45W DMX 5, rola de fibra optica si lichid montaj inluse.


Fibra optica si surse de lumina pentru tavane extensibile, tavane cu cer instelat si decor cu fibra optica pentru piscine, cluburi sau locuinte.