miercuri, 25 mai 2016

Picioare mese cromate

MASUTA LAPTOP lemn E-table Masa pliabila cu picioare ajustabile - NOUA. Vand picior picioare metalic metalice masa bar mese cromate inox.


Colet ce contine picioare, flanse de prindere a piciorului de blatul mesei,.

Doresc si eu un catalog produse pentru mobilier (picioare masa cromate.) . Picior masa (HDD) Yann rotund rabatabil din otel (crom) H710xD50. Picior central Tom din otel cu baza rotunda D4(crom) H720XD76.


Picioarele de mese din inox sau picioarele metalice din fonta se folosesc in segmentul Horeca.

Din gama de picioare de mese poti alege: picioare mese . Alegeti din gama de modele de picioare masa inox sau picioare masa cromate. Daca va intereseaza Mese de bucatarie gata facute vizitati urmatorul link. Picioare de masa Kapsan ( diametru ) din metal pentru diferite dimensiuni. Cu familia VIKA poţi avea un birou sau o masă. Alege blatul şi picioarele sau alt tip de suport.


Alege unele ajustabile sau cu spaţiu de depozitare – dacă ai . Pretul real este posibil sa fie diferit fata de cel afisat. Set picioare cromate pentru masa de bucatarie.

Picior metalic de masa executat din trei elemente de teava cromata. Picior masa - model ECuloare negru Utilizat in confectionarea meselor folosite atat . Picioare masa de la importatori, producatori, distribuitori directi prezenti pe Bizoo. Cumpara Masa bucatarie din sticla, picioare cromate, MB-online de la eMAG la pret avantajos. Picioarele de mese cromate fac parte din colectia de picioare de mese de la xmob. Alege din gama de modele de picioare masa cromata.


Picioare de masa inox, picioare cromate sau din fonta cu livrare din stoc in ore oriunde in tara. Set picioare pentru masa D60x7mm (bucati) la cel mai bun pret acum la Dedeman.


Utilizare: Mobila; Finisaj: Cromat; Diametru (mm): 60; Numar bucati in . Piciorele de mese centrale se preteaza zonelor cu trafic ridicat (cafenele, restaurante, cluburi, baruri). Pentru spatii moderne va oferim picioare de mese cromate . Picior pentru masa cromata din colectia de picioare pentru mese de la XMOB.


Picioare cu forme variate, rezistente si elegante.