luni, 2 mai 2016

Modele din cauciucuri uzate

Ceasca decorativa de gradina din cauciucuri uzate. Iata ce poti face din doua cauciucuri vechi. Cesti confectionate din cauciucuri uzate proiecte usoare si ieftine. Cauciucuri vechi transformate in animale amuzante pentru gradina 34 . GALERIE FOTO: de idei minunate pentru refolosirea cauciucurilor vechi.


Transforma cauciucuri vechi in decoratiuni haioase pentru gradina! Locul de joaca al copiilor va arata spectaculos cu aceste animale realizate .

Reciclarea cauciucurilor vechi se poate transforma intr-o activitate extrem de placuta, prin transformarea lor in piese de mobilier exterior sau . Gradina ta va deveni un punct de atractie daca transformi anvelopele uzate in animalute hazlii. Ai pe langa casa cateva cauciucuri vechi?

Iată ce poţi face pentru grădina ta din câteva cauciucuri uzate: Vezi şi: Cum să trăieşti pe picior mare într-o curte mică. Nu este nevoie să arunci cauciucurile vechi după ce acestea devin prea uzate pentru. Totodată, din cauciucuri poți face diferite obiecte de decor pentru. Dacă vrei modele aparte poți chiar să decupezi roțile pentru a . De ce să le arunci, când poţi să faci din ele tot felul de decoraţiuni pentru casă şi grădină?


Educat in domeniul Artelor Frumoase in New York si Seoul, artistul a transpus in practica teoriile si dragostea pentru sculptura, in sculpturi din . Ai vazut din anvelope ce minunatii se pot face? Anul trecut am pus in practica ideea cu dovlecelul pe verticala,este grozav,se castiga mult . Ideea aceasta, de a-ți amenaja grădina cu mobilier din cauciucuri uzate, aș.


Același model de cauciuc uzat poate fi transformat, după cum veți vedea în . Poti sa treci de la vorbe la fapte si sa-ti dovedesti respectul pentru mediu folosind ideile noastre de mobilier de gradina din cauciucuri uzate. Nu si daca ne folosim imaginatia si transformam cateva cauciucuri uzate intr-o platforma de joaca. Astfel de amenajari exterioare cu cauciucuri . Cauciucurile vechi pot fi refolosite in numeroase feluri.


Iata modalitati uimitoare de a transforma cauciucurile uzate si inutile in piese de . Grădina ta va deveni un punct de atracţie dacă transformi anvelopele uzate în animăluţe hazlii.