marți, 3 mai 2016

Animale si plante de la deal

Scrie denumiri de plante si de animale : de la munte, deal si campie. Campie:popandaul,soricelul de camp,iepurele de camp,cartita,porumbul,graul,orzul,floarea-soarelui Deal:caprioara,lupul,porci mistreti,ursul . Animale Si Plante Din Zona de Deal - Download as Word Doc (.doc), PDF File (.pdf), Text File (.txt) or read online. Vegetatia si fauna din zona de deal,referat Vegetatia si fauna Romaniei,Ariile.


Majoritatea animalelor din fauna terestra apartine biotopului de padure . Bela Reca cresc arbori şi alte plante iubitoare de. României, cuvântul deal poate desemna o vie, o podgorie.


La Deva se pot vedea inca frumoase paduri de deal, din etajul stejarului. Specii importante de plante din punct de vedere stiintific si estetic apar in.


Din pacate arealul lor este din ce in ce mai restrans si animalele de talie . Articole similare: animale salbatice, munte, pericole, sfaturi pentru munte. Pentru a tine stavila tumultului de apa rostogolit, plantele si animalele si-au alcatuit trupul in asa fel, ca sa aiba cat mai putin de indurat din . Romania este o tara in care traiesc numeroase animale salbatice.


Este întâlnit la câmpie, zone umede, deal şi munte. Ilustrează conceptele operaţionale temă şi motiv literar, pe baza unei poezii studiate, aparţinând unui autor canonic. Tema este aspectul fundamental de viaţă .

Mistretul face parte din regnul animal, clasa mamalia , familia. PAJIŞTI USCATE DE DEAL ŞI DE CÂMPIE: XEROFILE ŞI XERO-MEZOFILE. Utilaje agricole si industriale 1; Utilaje agricole si industriale 1. Produse piata - alimentatie 1; Produse piata - alimentatie 1. Mai multe cantece pentru copii (audio si versuri).


Iata care sunt acele animale salbatice protejate prin lege, cum ar trebui sa ne ferim de ele si sa nu le mai distrugem habitatul natural.