luni, 2 noiembrie 2015

Suport calorifer otel

Set suport calorifer 1039-la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Radiatoare din otel. Preturi pentru RADIATOARE DIN OTEL de la lei.

Radiator tabla de otel Korad 11K, 600x6mm, fara accesorii. Radiator tabla de otel Korad 11K, 600x4mm, fara accesorii.


Brico Depot iti ofera SUPORŢI PENTRU CALORIFERE OŢEL in depozitul din Militari la pretul de 9. Suport de pardoseala pentru radiatoare de otel tip panou, cu inaltimea de 3mm.

Suportul se monteaza pe pardoseala la o distanta de 4-cm de perete. Suport de pardoseala pentru radiatoare de otel tip panou, cu inaltimea de 6mm. Suport fier pentru patut pisici, suport pat pisici suspendat calorifer. Suport pardoseala pentru radiator de otel H=6mm.


L=12mm sunt necesari suporti; de la radiatoare cu L=14mm sunt necesari 3 . Pret redus la Suport pardoseala pentru calorifer din otel H600. Suport pardoseala universal pentru orice tip de calorifer de otel din gama 22k sau 33k. Suport de perete Monclac Bracket 221-3 se foloseste in situatia in care radiatorul poate fi ancorat pe .

Set suporti universali de pardoseala pentru calorifere din otel. Acest produs face parte din categoria Robineti calorifere.


Vezi oferta Suport pardoseala pentru calorifere din otel oferita de Oferte-Radiatoare. Oferte promotionale si preturi reduse Pret 80. Cumpara Suport pardoseala pentru calorifere din otel de la Ecalorifere. Descriere produs: Set suporti de pardoseala pentru calorifere din otel Set suporti universali de pardoseala pentru calorifere din otel.


Pachet suport LUX universal D-EG DUNAFERR - din categoria Accesorii calorifere din otel, RON.