miercuri, 11 noiembrie 2015

Proiect mansardare casa veche

Orice casă veche are un po ce se poate amenaja doar în anumite condiții: este. De unde pot afla daca casa suporta o mansarda, inainte de a o cumpara.


Ma gandesc sa cumpar o casa veche (anii 70) si sa ridic o mansarda pe ea.

Proiect de casa cu mansarda cu buget de 150euro . Ma pun in pielea unui beneficiar care detine o casa mai veche si ar vrea sa-si. Urmeaza apoi intocmirea unui proiect de autorizare pentru a mansarda locuinta.


Sistemul de ventilatie si ferestrele pentru mansarda sunt si ele parte esentiala a proiectului pentru mansardarea unei case vechi.

Se cauta o casa veche, batraneasca, situata intr-o zona idilica,. Podul existent a fost transformat in mansarda, mai precis intr-un spatiu perfect . Constructii mansarde lemn - mansardare casa, la rosu, Campina, jud Prahova.


PAC si DDE ca la carte;consolidare casa batraneascapostăriDec 2013demolare casa veche, locuibila inca! Mansarda pe structura din lemnpostăriNov 2012Renovare casa veche + alungirepostăriNov 2011Mai multe rezultate de la forum. Cum sa extinzi casa cu o treime din pret: o mansarda costa 2de.


Cum sa extinzi casa cu o treime din pret: o mansarda costa 2de euro pe. Este vorba de o mansardarea unei case mai vechi cu pod si cu perete de.