joi, 26 noiembrie 2015

Tavi inox pentru servire

Cumpara Tavi servire de la eMAG la preturi avantajoase. Tava servire Vanora Home ovala din inox, cm. Set Tavi Inox, pentru servit, cu manere aurii.

Setul de tavi include Tavi Inox dreptunghiulare pentru servit, de dimensiuni . Dimensiuni: 435x328mm Foarte rezistenta: grosime inox - 1mm. Tavi din inox ovale pentru servire sau expunere legume, fructe, peste.


Platouri inox pentru bufet suedez si catering.

Set tavi pentru servire KingHoff lungime 37. Tava ovala din inox pentru servire Vanora Home, dimensiune cm. Tavi pentru servire, oferte si promotii la Risto Home, calitate garantata la preturi accesibile. Tava din inox cu capac transparent pentru tort. Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Tavi fabricate din inox pentru prezentare si servire preparate culinare. Capac clos pentru tavile inox de servire.


As Seen On TV Set tavi din inox, Grunberg 3Tava. Tava pentru servire KH 17este confectionata din inox si este ideala pentru utilizarea zilnica dar si .

Set Tavi Inox PH-1610 Tava inox, Set tavi teflonate pentru copt cu gratare. Dimensiuni:de la cm lungime pana la si 2cm latime pana la cm.


Tavile de servire pot avea diverse forme si dimensiuni si pot fi realizate din inox sau materiale antiaderente ce confera un plus de siguranta in procesul servirii . Oferte produse si servicii: tavi inox de servire. Producatori, distribuitori, furnizori - Set tavi cromate - Kaiserhoff KH-485 Set Grun.