marți, 10 noiembrie 2015

Bumbac micropercal

Lenjeriile de lux au devenit foarte populare in ziua de astazi, mai ales in conditiile in care studiile arata ca ne petrecem o jumatate din viata in . Pînză de bumbac deasă, subțire și netedă. Satinul este o tesatura deasa care la inceput a fost tesuta din matase, ulterior, si cel mai des folosit in prezenta din bumbac sau din fibre sintetice, cu una dintre .

Intrebari despre asternuturile din bumbac - Bumbacul este o fibra naturala care produce o fibra puternica, subtire, perfecta pentru a face o . Primii cinci exportatori mondiali de bumbac după volum în anul 20erau (1) Statele Unite, (2) India, (3) Brazilia, (4) Australia și (5) Uzbekistan. Definitie dictionar roman Web DEX online pentru percal - PERCÁL, percale, s. Tesatura Renforce este tesatura cea mai des intalnita in industria lenjeriei de pat, fiind varianta economica, este fabricata din fire 1 bumbac, are legatura .

Avand in vedere ca jumatate din viata o petrecem in dormitor, este .

Cauti o lenjerie de pat de calitate si sa o achizitionezi online? Cumpără Lenjerii de pat din Bumbac 1 - Livrare gratuită in de ore, garantie retur zile si. Petele de sânge: se umezeşte porţiunea pătată,cu apă rece, se freacă cu o cârpă de bumbac înmuiată în aspirină pisată, dizolvată în apă. Husa Pilota din bumbac micropercal 1 moale, pentru un somn odihnitor.


Cearceaf Dreamhouse din bumbac, cu elastic, CREM. Produs: O lenjerie exceptionala datorita materialului de inalta . Intretinere: A nu se folosi inalbitori chimici.


Temperatura recomandata de spalare: grade.