miercuri, 11 noiembrie 2015

Maruntitor legume kaufland

Lipsa unei descrieri privind acest rezultat este cauzată de fișierul robots. Rezultate 1-pentru kaufland tocator legume. Tocator si maruntitor de legume Magic Chop Producator: As seen on tv Categoria: razatori si tocatoare Model: .

Descriere produs Tocator de legume Heinner Delice HMC-45 putere: 3W,. Alimente, Bauturi, Ingrijire personala, Curatenie,. Robot de bucatarie 6w,include storcator fructe,blender,maruntitor si .

Aparat maruntit fructe si legume AT-1253. Aparat de maruntit legume si fructeSe foloseste pentru tăiere rapida si feliere. Este prevazut cu carcasa din plastic si . Vand aparat mecanic maruntit legume-verdeturi sigilat,luat din kaufland. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria STORCATOARE DE FRUCTE SI LEGUME.


Preturi pentru STORCATOARE DE FRUCTE SI . Un tocator elegant, de mare viteza, cu lame foarte ascutite si comanda de la un singur buton, pentru. W trepte de viteză, funcţie pulse, accesorii pentru: feliere, mărunţire și cartofi pai, storcător.

Toci si macini fructe, legume, carne, samburi si multe altele prin simpla. A fost acest produs in Kaufland Tulcea si a stat putin pe rafturi, s-a dat foarte repede. Vand aparat mecanic maruntit legume-verdeturi sigilat, luat din kaufland. Perfect pentru mărunţirea nucilor, mixarea legumelor, prepararea sosurilor şi chiar pentru a zdrobi gheaţa!


Superior, luata la o reducere din Kauflan am vazut si acum . Multifunctional si compact, dispozitivul de maruntit Delimano Clarity marunteste, macina fin si amesteca rapid fructe si legume proaspete, nuci, doar apasand pe . Toci si macini fructe, legume, carne, samburi si multe altele prin simpla apasare a unui buton. Tocatorul Delimano Clarity este un ajutor practic in bucatarie, . MusliBiscuitiProduse congelateLegume si Fructe congelateCarne si Peste.


Ieri am cumpărat de la Kauflan un Delimano Clarity Chopper. Am pus in el legume fierte ,;cu gandul sa fac un pireu de legume. Nu ocupă mult spațiu în bucătărie și e excelent pentru întrebuințări multiple: feliază fructe, legume, sâmburi și mâncăruri.


As Seen On TV Moara electrica de fructe si legume tip razatoare.