joi, 12 noiembrie 2015

Robinet trecere 2 toli pret

Pagini similarePret (cu TVA): 13lei. ROBINET CU SFERA SI MANETA R2- DATE TEHNICE ROBINET TRECERE APA GIACOMINI .

Sunt robineti de trecere, cu maneta, pentru instalatii apa calda sau rece. Se folosesc in instalatii termice sau instalatii . Oferte produse si servicii: robineti toli.

C Presiune maxima de lucru: bar Material: otel inox Trecere totala Tija fixa . Robinet cu bila MM PNEverline Date tehnice : Dimensiuni toli DN1PN Mama-Mama. Cumpara ROBINET TRECERE CU SFERA SI CORP INOX 2B PN - TOLI la cel mai bun pret al zilei doar de la Constal.


Descoperiti robinet cu bila la preturi reduse (produse). Robineti apa - pret mic negociabil livrare super rapida. Robineti apa - Date tehnice, manuale si accesorii.


Selecteaza orice produs si veti gasi date suplimentare pentru Robineti apa. Comparati preturile magazinelor online la Robineti de gradina gasiti cel mai mic. Preturi, oferta si date tehnice pentru alegerea unui robinet sferic cu utilizare pentru gaz Airaga. Gaseste Robinet Toli listari la pretul cel mai bun. Avem de vanzare pentru: Robinet Toli.


Oferte Robinet cu bila otel, Robinet cu bila corp inox, pe Afacerist. Cele mai bune supape si robineti de inchidere la pret imbatabil.