marți, 10 noiembrie 2015

Mozaic pret sac

Mozaicul de marmura este materialul ideal, ieftin si usor de pus in opera, pentru. Disponibil in saci de kg cu granulatie de 3-mm si 5-7mm.

Mozaic din Marmura alba romaneasca alb ambalat la saci de 50kg pentru amenajari. Pretul nu include discount si taxe de transport. Caracteristici: :- Utilizare: Mozaicul granulatie 5-se .

Oferte produse si servicii: mozaic la sac. Producatori, distribuitori, furnizori - MOZAIC MARMURA SAC KG, Mozai. Pentru detalii pret cereti o oferta folosing linkul de mai jos. Preturile sunt orientative, ele pot suferi anumite modificari. Mozaic praf de marmura pentru un decor deosebit. Este ambalat la saci de 50kg, si poate fi livrat in granulatiile: - 6mm, - 8mm. Adeziv mozaic Adesilex Palb kg la cel mai bun pret acum la Dedeman.


Mozaicuri speciale (PO) - granulatie 8-12. Mozaic marmura de la importatori, distribuitori directi prezenti pe Bizoo. Pret: RON Mozaic de marmura urmatoarele dimensiuni: 7-15mm. Vindem in Timisoara si localitati periferice mozaic din piatra de marmura alba. Paletizare : 10– 12kg (include palet lemn + folie contractabilă + ancore fixare saci ) Bigbags de 15kg. Pentru a obtine o cotatie de pret click aici. Produs oferit de Rock Star Construct - Garduri.


Mozaic Decorativ Marmura Ruschita Alb Sac 50kg.