marți, 24 noiembrie 2015

Covor puzzle olx

Covor puzzle de joaca pentru copii sotron Piesele puzzle sunt imprimate cu cifre de culori diferite si alcatuiesc un sotron. Covorasul puzzle cu litere si cifre este un minunat covor de joaca, ce ajuta la dezvoltarea inteligentei, imaginatiei si creativitatii copiilor, . Covor puzzle din spuma Alphabet and Numbers piese.

Acest puzzle colorat din spumă moale va fi foarte distractiv pentru copilul tau. Lasa-ti copilul sa se joace in locul in care ii place, cu acest covor . Covor puzzle copii nou, dimensiune 30×30×bucati.


Covor baie copii antiderapant cu senzor temperatura Fisher Price NOU!

Vand covor pentru joaca cu masini de pompier. Covor saltea joaca centru activități bebeluși. Covor de joaca puzzle cu cifre din spuma.


Vand covor puzzle format din bucati de X cm si bucati de X cm. Covorul are grosimea de cm, material de calitate, . Covor tip puzzle, multifunctional, multicolor.


Acest produs se poate folosi ca suprafata de joaca copii sau . In poza de sus acopera toata camera de la pat la perete.

Covor muzical pentru dans Monster Highvor. Ilfov Covor puzzle cu cifre din spuma camera copil. Covor puzle , puzzle, elsa frozen si sofia intai disney.


Noi doar am renunțat la cadrul de pat, am pus jucăriile pe covor și. In cazul nostru (avem baieti de-o seama ) au mai avut succes si puzzle-uri pe lemn .