joi, 26 noiembrie 2015

Belform mobila

Mobilier la Comanda pentru Casa si Birou - Belform va pune la dispozitie o gama variata de mobilier pentru a va amenaja cat mai armonios spatiul disponibil. Producator cazi de baie, cadite de dus si cazi cu hidromasaj realizate din acril.


Mobilier Living - Livingul este incaperea cea mai importanta a unei case, creeaza o atmosfera relaxata si primitoare pt tine si pt cei care vin in vizita.

Mobilier Baie - formele confortabile ale cazilor de baie cat si formele practice ale mobilierelor pe care le propunem va vor oferi mediul perfect. Pentru a lansa o comanda de mobilier trebuie sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru a ne furniza dimensiunile aproximative ale mobilierului dorit. Contact Belform Prod - Producator cazi de baie, cadite de dus si cazi cu hidromasaj realizate din acril.


Executam mobila la comanda pentru locuinte si birouri.

Belform este o companie romaneasca axata pe fabricarea cazilor din acril si a mobiliei pentru baie.

Oferta online de Mobila Belform comercializate de site-uri de mobila din Romania. Vezi preturi, imagini si descrieri actualizate. Oferta online de reduceri Mobila Belform comercializate de site-uri de mobila din Romania.


I-am gasit greu in curtea cu multe fabrici de mobila, dar odata ce am intrat in curte. Suntem producători de mobilă din Basarabia. Obiecte sanitare de calitate de la brandul Belform la cele mai bune preturi. Cada de baie acril cu hidromasaj Belform Volutta 170xHidro (White). Vrei sa te angajezi la SC BELFORM PROD SRL?


Cumpara dupa: Brand: Belform; Tip sticla: Serigrafiata.