joi, 5 noiembrie 2015

Flori benefice in dormitor

Plantele pot da energie și voie bună sau pot lua din energia noastră. Cu atât mai mult în dormitor, în timpul nopții, când voința noastră . Florile tinute in vaza sunt, de asemenea, benefice si aduc noroc.

Oricine ar trebui sa aiba cel putin o planta in casa. Un studiu NASA vorbeste despre cateva plante in ghiveci care nu trebuie sa lipseasca din locuinta nimanui.


Te poți bucura de efectele ei benefice, dacă o crești în ghiveci, în dormitor. Aroma ei specifică alungă insomnia, calmează și detensionează.

Florile frumoase cu un aspect placut sunt o alegere potrivita. Cuvinte cheie: feng shui plante, plante apartament, plante benefice. O selectie a celor mai bune plante de tinut in dormitor, ce ofera un climat propice pentru un somn sanatos si odihnitor. Iata plante benefice pentru fiecare camera.


Florile frumoase cu un aspect placut sunt o alegere potrivita pentru dormitor. Este important de retinut ca plantele nu trebuie amplasate in dormitoare, deoarece in timpul noptii absorb oxigen si degaja dioxid de carbon. Plantele de apartament sunt benefice pentru organism si pentru purificarea aerului din.


Iata trei plante pe care si tu trebuie sa le ai in dormitor. Spre deosebire de celelalte plante, cactuşii produc oxigen noaptea şi elimină monoxid de carbon ziua, aşa că şi dormitorul e un loc bun pentru .