luni, 2 noiembrie 2015

Saltele neky pret

Neky Grup ofera spre comercializare mai multe tipuri de saltele: Saltele Fixe Saltele Fixe sunt saltele care au o lungime de 19- 20mm o latime ce variaza . Iti oferim cea mai larga gama de saltele, somiere, . Ce parere aveti despre saltelele Venezia Mde la Neky.

Preturi mai mici de 180 dar stratul de memory era doar de 2-cm. Page 190postăriMar 2016Page 126postăriApr 2013Page 123postăriMar 2013Page 117postăriNov 2012Mai multe rezultate de la forum.


Pagini similareTimflex Timisoara - producator de saltele - va ofera saltele ortopedice, saltele superortopedice, saltele din latex, saltele din cauciuc natural, saltele memory, . Salteaua Ecomen cu husă detasabila intră în componența mobilierului tapițat cu funcționalitate pentru.

Grosime cm Saltea Ecomen Fixa intră în componența mobilierului tapițat cu funcționalitate. La firma la care lucrez poti achizitiona saltele de la Neky, care fara sa le.


Pareri clienti ce au achizionat produse de la Saltele-Premium. Toamna va intampina cu REDUCERI de si CADOURI la saltele Premium. Calitate garantata la preturi accesibile ! Timflex este un brand al firmei Neky Grup și sunt producători de saltele, somiere și paturi, principalul client este piața din Italia de unde și se . Ecomen fix este o saltea de cm grosime, realizata din straturi de spuma: la baza.


Pretul include TVA , Pretul nu include cheltuielile de livrare. NEKY GRUP SRL - CUI 221900- Toate datele firmei!

Descriere CAEN: Fabricarea de saltele si somiere . Astfel, aerul trece prin banda, salteaua ramanand uscata si protejata de bacterii si mucegai. Saltelele Memory Foam sunt potrivite din punct de vedere . Saltele Superortopedice la pret de producator. Saltea ortopedica cu husa fixa Roma de la Neky Grup. Saltele relaxa cu arcuri la cel mai bun pret. Magazinul cu o gama foarte variata de saltele - SALTEGO EXPERT ORADEA.


Colaboram direct cu cei mai buni producatori si avem un raport calitate pret corect. Gama variata de mobila este completata de saltele Neky sau Dormeo, ideale.