marți, 3 martie 2015

Tuburi fluorescente referat

Referatul Tuburi Fluorescente in Serie - Electrotehnica, pentru facultate, uploadat in Biblioteca RegieLive (ID#17383). Georges Claude crea primul tub fluorescent. Astăzi aceste dispozitive sunt omniprezente şi totuşi .

Tuburi fluorescente referat,referat Tuburi fluorescente in serie,Puterea electrica - randament electric,Amplificator cu etaje - atestat,Razele Rontgen,Transfo. Lumina condiţionează în mare măsură activitatea omului.


Iluminatul la nivel corespunzător contribuie. TEMA: Instalatii de iluminat cu tuburi fluorescente.

COORDONATOR: Elev: ………………………… Clasa: Specializare: ~2009~. Valoarea estimata de produse similare ( pe fiecare cod CPV) ce urmeaza a fi achizitionate anual . Lampile fluorescente emit radiatii luminoase convertite de catre luminofor din radiatii ultraviolete puternice care caracterizeaza.


O lumina fluorescenta este un tip de lumina luminescenta care face uz de un element chimic numit fosfor. Tuburile fluorescente sunt umplute cu vapori de mecur . Tuburile fluorescente cu vapori de mercur la inalta presiune nu se manevreaza cand sunt aprinse si nu se utilizeaza in iluminatul interior deoarece au o lumina .