miercuri, 18 martie 2015

Masca cu carbune activ

Mulţi folosesc cărbune activ pentru curăţarea stomacului şi a intestinelor. El este un absorbant excelent, capabil să elimine toxinele şi murdăria din organism.


Cărbunele activat este folosit în tratarea multor afecțuni interne, dar când îl aplici pe piele poate curăța porii în profunzime.

O masca , facuta in casa, care te scapa de punctele negre, impuritatile si celule moarte de pe fata. Insa in aceasta postare am sa va scriu o reteta simpla de masca pe baza de carbune activ.


Am incercat-o si eu, inainte de a o pune pe fata . In plus, aceasta masca iti face pielea nasului mai fina.

Iata cum iti poti prepara acasa o masca speciala, cu carbune activ. Masca de cărbune activ, făcută la domiciliu poate vindeca complet și pentru a întineri pielea. Se prepară o mască de carbon activat nevoie . Această mască este potrivită pentru orice tip de ten, însă încercă masca, testează-o pe o porțiune mică de piele, . Iată cea mai simplă mască pentru coșurile negre!


Nu o să îți vină să crezi cât de repede vei scăpa de punctele negre de pe față! Masca, scrub, săpun și cărbune - nu dăunează pielii?


Carbunele activat este unul dintre cele mai nontoxice si adsorbante. Un avertisment insa: este posibil ca la prima masca faciala cu carbune, .

Tableta de cărbune activat se mărunţeşte, se amestecă cu gelatina și se adaugă lapte (apă). Am vazut aceasta masca pe facebook, si curiozitatea m-a facut sa o vreau, am comandat-o . Remediul este natural şi efectele sunt imediate de la îndepărtarea măştii de pe piele.


Ai nevoie de: pudră de cărbune activ; două recipiente . Cărbunele activ poate elimina și toxinele și impuritățile de pe piele. Vă puteți face o mască de față cu doar trei comprimate de cărbune, . Masca cu carbune activ si gelatina te scapa de punctele negre de pe nas, fara a fi nevoie sa mai treci pragul salonului de cosmetica. Glen Burnie este o tanara din Maryland care a incercat si ea o masca peel-off cu carbune activ pentru indepartarea punctelor negre si a pufului .