marți, 31 martie 2015

Inchidere punct de lucru

Daca pentru inregistrarea si autorizarea unui punct de lucru, societatea are nevoie de copie contract spatiu al punctului de lucru, Hotararea . Astfel, la dosarul de inchidere a unui punct de lucru, sunt necesare urmatoarele documente: certificatul constatator care a fost eliberat de . Inchidere punct de lucru - Fabrica de Firme va ofera servicii de inchidere punct de lucru rapid si profesionist prin echipa sa de juristi si contabili cu experienta.

Inchidere punct de lucru intreprindere individuala Pagina. Ian 2011inchidere punct de lucru Pagina postăriIan 2011Inchidere punct de lucru Pagina postăriIul 2009hotarare suspendare activitate si radiere punct de lucru.


Extragere memorie la inchiderea punctului de lucru la ANAF si ONRC. Daca vrei sa stii totul despre procedura de Inchidere punct de lucru, Reinvent Consulting iti ofera informatiile necesare pentru a indeplini acest .

I: Ce acte imi trebuie la registru comertului pentru inchiderea unui punct de lucru si cat ma costa? R: Sunt necesare urmatoarele inscrisuri . Punctul de lucru este spatiul unde societatea isi desfasoara activitatea propriu-zisa, in concordanta cu clasele CAEN. Pentru inchiderea unui punct de lucru avem nevoie de copia certificatului de inmatriculere precum si de originalul certificatului constatator emis la declararea .