joi, 5 martie 2015

Parchet cu desene pentru copii

O excelentă alternativă la parchet – gresia cu aspect de lemn din colecția Eko. Faianța Giraffe este perfectă pentru camera copiilor și în plus, desenul cu . Covoarele noastre destinate copiilor sunt pufoase, colorate, vesele, exact pe placul celor mici!

Un parchet laminat modern, colorat sau simplu, cu motive sau modele. Parchet laminat sanatos pentru camera copiilor sau dormitoare.


Astfel ca, pe langa tapetul impri-mat cu desene si imagini vesele, binevenit in spatiul celor mici este si parchetul pe suprafata caruia se regasesc imprimate . Cam asa e si parchetul Bambino, creat special pentru copii si disponibil.

Decoreaza camera cu perdele si draperii cu personaje din desene animate. Exista si varianta de tapet cu desene pentru copii dar acesta nu se poate da jos. Dacă sunteţi în căutarea unei idei referitoare la parchetul laminat pentru camera copilului vă recomand să.


Parchetul artistic si de palat de la LEOPARCHET – dealer exclusiv. Nu a fost gasit niciun rezultat pentru parchet+laminat+cu+desene in sectiunea Catalog de Produse. Verificati corectitudinea cuvantului sau sirului de cautare .